SITI NUR SHUHAIDA BINTI ZULKIFLI (S.K TANJUNG MINYAK)

Sejak menggunakan produk transmax jerawat saya makin berkurangan dan kering walaupun semasa uzur. Dalam pembelajaran, saya senang mengingati apa yang Cikgu ajar dan matapelajaran saya meningkat.TQ Homeo Wellness Spray.

ROS QASHRINA AZYYATI AZIRAH BT RAHMAT AWI (SEK KEB SUNGAI KARANG KUANTAN)

Saya mengalami masalah gagap dan susah membaca dengan lancar. Kini sudah boleh diatasi. TQ Homeo Wellness Spray

WAN NURSYAHIRAH BT. WAN HASSAN, SEK.KEB. BUKIT MENTOK II, KEMAMAN,TERENGGANU.

Setelah mencuba Homeo Wellness Spray beberapa minggu, saya menjadi lebih semangat ketika belajar & mudah mengingati fakta. Malah saya dapat mengekalkan prestasi ketika keputusan Peperiksaan pra percubaan, tambahnilai & akhirnya cemerlang (5A) dlm UPSR 2010.

NUR SURAIYA BT ILIAS

Dulu saya selalu letih dan susah untuk menghafal sesuatu subjek. Untuk mencapai 3.00 pointer saya berasa sukar dan mudah tertekan. Saya kurang berkeyakinan pada diri sendiri. Apabila saya mencuba produk ini saya lebih mudah menghafal dan kurang mengantuk dalam kuliah malah lebih berkeyakinan. Saya juga mendapat 4.00 pointer selama 2 semester. TQ Homeo Wellness Spray

MOHD SYUKRI

Saya seorang yang gagap dan agak lemah dalam pembelajaran, setelah menggunakan produk ini selama 4 minggu saya kurang gagap dan boleh bertutur dengan lebih lancar, malah peratus setiap mata pelajaran saya meningkat Terima kasih Homeo Wellness Spray.

MOHD SOLIHIN BIN MOHD ZAMAN, SEK.KEB. BUKIT MENTOK II, KEMAMAN,TERENGGANU.

Saya begitu risau dengan keputusan peperiksaan anak saya. Setelah mengambil Homeo Wellness Spray, anak saya lebih yakin malah dapat menghafal fakta dengan mudah. Akhirnya cemerlang (5A) dlm UPSR 2010. – Zabedah Bt. Muda (Ibu)

NUR HANISAH YUSRA BT YAZID, 7 TAHUN (ALOR GAJAH, MELAKA.)

Saya Jamilah emak kepada Hanisah Yusra yang meghidapi ‘down syndrome’, segala tutur katanya tidak jelas dan susah untuk kami mengajar sesuatu seperti mandi dan dia susah untuk mendengar arahan, saya mencuba produk Homeo Wellness Spray selama 4 bulan, sekarang dia mampu berdikari dan suka menulis dan yang paling mengembirakan tutur katanya semakin jelas, syukur.

AHMAD SYAWAL AIMAN BIN SULAIMAN

Setelah menggunakan t.max selama 6 bulan pencapaian anak saya dalam pelajaran sangat memberangsangkan. Pada ujian bulan Januari hingga Jun anak saya mendapat tempat ketiga (3) di dalam kelas yang seramai 32 orang murid. Anak saya sentiasa cergas dan bersemangat untuk belajar. Yang paling saya terharu saya tidak perlu lagi disuruh untuk solat dan senang bila…

NUR ALIYA NADIRAH BT NOR AZLY, 2 TAHUN, PERAK.

Terima kasih kerana memperkenalkan Homeo Wellness Spray kepada saya. Saya sudah menggunakannya selama 2 Bulan kepada Aliya perubahannya dia sudah pandai bertutur dengan betul dan kamiamat terkejut dia juga pandai mengira.Ramai kenalan dan Sanak saudara mengatakan dia bijak. Alhamdullilah. – Nor Azly

FATIN AMIRA. SEK. KEB JAIM, MELAKA.

Sebelum ini ujian percubaan UPSR saya hanya mendapat 3A 2B, setelah saya mencuba Homeo Wellness Spray saya mendapat 5A dan bertambah yakin. Saya juga berasa sangat bertenaga.

MOHD FARHAN SYAFI BIN NORIZAN (SEK.KEB AYER KEROH.)

Saya ada masalah selsema dan sakit kepala setiap pagi. Setelah mengamalkan Homeo Wellness Spray, masalah ini beransur pulih. saya menjadi lebih cergas dan bertenaga malah saya masih mampu belajar setelah bermain. transmax memang best!!

ROS AZREENAWATI HANA BAKAR (KOLEJ RISDA, MELAKA)

Saya selalu mengantuk dan kurang fokus semasa belajar. Homeo Wellness Spray efektif dan dapat membantu mengurangkan migraine saya. Sekarang saya mampu belajar tanpa ada halangan lagi.

ANIS ASYIKIN BINTI ALUI, SEK.KEB. BUKIT MENTOK II, KEMAMAN,TERENGGANU.

Saya dapat menumpukan perhatian serta dapat mengingati semua apa yang diajar guru didalam kelas. Saya juga tidak merasa mengantuk walaupun tidur lewat malam kerana mentelaah pelajaran. Saya juga berjaya Dikalangan pelajar cemerlang (5A) dalam UPSR 2010 Sek.Keb. Bukit Mentok II, Kemaman,Terengganu. Itulah kelebihan Homeo Wellness Spray apabila digunakan selalu.

AHMAD SHAHMI BIN HASBULLAH

Anak saya telah menggunakan Jus Madu Berformula selama 4 minggu. Hasilnya anak saya senang menghafal selawat, Doa selepas azan, berzikir dan dapat bertutur dengan lebih jelas. Syukur Alhamdullilah. -Hasbullah-

MOHD AMIR SAFWAN BIN SUHAIZAK, SEK.KEB. BUKIT MENTOK II, KEMAMAN,TERENGGANU.
our regular customer

Saya dapat melihat peningkatan prestasi pelajaran anak saya yang amat ketara selepas 2 minggu mencuba Homeo Wellness Spray. Kini beliau mudah bangun awal pagi walaupun tidur lewat, tahap pemikiran yang pantas serta dapat mengekalkan kedudukan antara pelajar terbaik dalam kelas setelah mengamalkan penggunaan Homeo Wellness Spray sepanjang tahun. – Noor Hayati Che Kamaludin (Ibu)

SAIFUL AZHAR BIN MOIDEEN, 15 TAHUN (SEK MEN KEB BANDAR SERI ALAM 2, MASAI, JOHOR)
our regular client

“Saya sudah mencuba pelbagai produk tetapi hasilnya tidak berkesan. Saya berasa gusar kerana anak saya tidak boleh mebaca dengan lancar. Sejak menggunakkan produk Homeo Wellness Spray dalam bentuk semburan selama sebulan lebih kepada anak saya, saya melihat perubahan yang begitu ketara apabila dia mampu membaca dengan lancar. Saya juga berharap produk ini dapat membantu ibu-ibu…

NUR SYAFIKAH BT MOIDEEN S.K SRI ALAM 2, MASAI
our regular customer

Saya tidak pernah lulus ujian matematik selama 2 tahun dan selalu mendapat tempat ke 15 dan ke atas dalam kelas tetapi bila menggunakan Homeo Wellness Spray minat terhadap subjek matematik dan lain-lain meningkat dah ujian akhir tahun saya lulus dan saya mendapat tempat pertama dalam kelas.

MOHD SHAHRIL JOHARI BIN MOKHTAR (IKIP-PROGRAM UUM BACHELOR BUSINESS ADMINISTRATION (BBA), KUANTAN PAHANG)

Saya telah mencuba Homeo Wellness Spray dan terbukti memberi perubahan yang besar pada diri saya dan banyak membantu meningkatkan daya ingatan, mudah bangun pagi, dan mengurangkan keletihan. TQ

AMSYAR AFIQ, 1 THN 6 BULAN

Sebelum ini anak saya masih lemah berjalan dan tutur kata pun tidak jelas, saya mencuba Homeo Wellness Spray pada anak saya selama 4 minggu, sekarang dia sudah pandai berjalan dan berlari dan yang paling mengembirakan dia tutur katanya mula jelas. TQ Homeo Wellness Spray

Leave Your Testimonial!

Perspiciatis faucibus dolor amet purus unde om iste mattis nulla eleifend magna natus sit! Proin adipiscing porta tellus, ut feugiat nibh adipiscing metus sit amet. In eu justo a felis lorem ipsum – amet faucibus ornare vel id metus.

Send Message