Homeo Mind Booster

Gambaran Keseluruhan Syarikat

Homeo mind booster diasaskan pada 21-05-2013 setelah enam belas tahun penyelidikan oleh Dr.Kadir. Dr.M Kadiri telah membangunkan formula untuk perkembangan dan peningkatan memori seperti IQ, EQ dan SQ bagi kesihatan manusia.

 

Syarikat ditubuh untuk pembuatan dan pengedaran formula Dr. Kadiri ke seluruh dunia. Antara faktor yang menjadikannya peneraju produk adalah kerana HOMEO MIND BOOSTER juga diklasifikasi sebagai makanan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan mempunyai sijil Piawaian Unipeq Malaysia, Universiti Kebangsaan Malaysia.

 

Syarikat memberi penyelesaian kepada pelajar dan pekerja untuk menguatkan daya ingatan, menajamkan fikiran, mengurangkan tekanan dan mengamalkan gaya hidup sihat. HOMEO MIND BOOSTER bukan sahaja untuk minda yang intelektual tetapi untuk membersihkan toksik tubuh anda yang berasal daripada diet. Ia mengandungi Ganoderma dan Madu Lebah yang sangat terkenal dengan keasliannya untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan dan meningkatkan kesihatan minda serta tubuh manusia secara keseluruhan.

Prinsip kerja kami

1. Kualiti

Penghasilan produk yang berkualiti membantu untuk memastikan pelanggan berpuas hati dan setia serta mengurangkan risiko dan kos penggantian barang yang rosak.

2. Komunikasi

Menyediakan pertukaran maklumat antara pelanggan dan pengilang mengenai produk melalui pelbagai medium komunikasi.

3. Kawalan

Pengilang dengan prosedur kawalan kualiti yang tepat adalah kurang menghadapi penarikan balik produk atau merisikokan pelanggan daripada produk yang rosak.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Mengapa memilih Homeo Wellness Spray kami

Siapa yang patut menggunakan Home Mind Booster?

Homeo mind booster paling sesuai dengan gaya hidup serba pantas pada hari ini. Homeo Mind Booster boleh diguna tanpa mengira peringkat umur dalam masa 24 jam sehari dan 7 hari seminggu.

Bilakah saya harus menggunakan homeo mind booster?

Home mind Booster boleh diambil pada waktu pagi, petang, atau lewat malam.

Mengapa saya mesti menggunakan Homeo Mind Booster

Bahan utama Homeo Mind Booster adalah madu asli. Madu boleh membantu untuk meningkatkan kekuatan minda dan tenaga.

Harga yang fleksibel

Bahan-bahan yang diguna untuk Homeo Mind Booster adalah madu asli, Kalsium Fosfor, potasium, magnesium, fosfor asid, ganoderma dan bunga melati. Bahan-bahan ini boleh membantu untuk meningkatkan kekuatan minda, menguatkan tulang dan gigi, membantu kecerdasan dan mendorong pertumbuhan sel-sel neutron serta mengurangkan kemurungan dll.

Lesen dan Sijil