Sejak menggunakan produk transmax jerawat saya makin berkurangan dan kering walaupun semasa uzur. Dalam pembelajaran, saya senang mengingati apa yang Cikgu ajar dan matapelajaran saya meningkat.TQ Homeo Wellness Spray.

SITI NUR SHUHAIDA BINTI ZULKIFLI (S.K TANJUNG MINYAK)

Saya mengalami masalah gagap dan susah membaca dengan lancar. Kini sudah boleh diatasi. TQ Homeo Wellness Spray

ROS QASHRINA AZYYATI AZIRAH BT RAHMAT AWI (SEK KEB SUNGAI KARANG KUANTAN)

Setelah mencuba Homeo Wellness Spray beberapa minggu, saya menjadi lebih semangat ketika belajar & mudah mengingati fakta. Malah saya dapat mengekalkan prestasi ketika keputusan Peperiksaan pra percubaan, tambahnilai & akhirnya cemerlang (5A) dlm UPSR 2010.

WAN NURSYAHIRAH BT. WAN HASSAN, SEK.KEB. BUKIT MENTOK II, KEMAMAN,TERENGGANU.

Dulu saya selalu letih dan susah untuk menghafal sesuatu subjek. Untuk mencapai 3.00 pointer saya berasa sukar dan mudah tertekan. Saya kurang berkeyakinan pada diri sendiri. Apabila saya mencuba produk ini saya lebih mudah menghafal dan kurang mengantuk dalam kuliah malah lebih berkeyakinan. Saya juga mendapat 4.00 pointer selama 2 semester. TQ Homeo Wellness Spray

NUR SURAIYA BT ILIAS

Saya seorang yang gagap dan agak lemah dalam pembelajaran, setelah menggunakan produk ini selama 4 minggu saya kurang gagap dan boleh bertutur dengan lebih lancar, malah peratus setiap mata pelajaran saya meningkat Terima kasih Homeo Wellness Spray.

MOHD SYUKRI

Saya begitu risau dengan keputusan peperiksaan anak saya. Setelah mengambil Homeo Wellness Spray, anak saya lebih yakin malah dapat menghafal fakta dengan mudah. Akhirnya cemerlang (5A) dlm UPSR 2010. – Zabedah Bt. Muda (Ibu)

MOHD SOLIHIN BIN MOHD ZAMAN, SEK.KEB. BUKIT MENTOK II, KEMAMAN,TERENGGANU.

Saya Jamilah emak kepada Hanisah Yusra yang meghidapi
‘down syndrome’, segala tutur katanya tidak jelas dan susah
untuk kami mengajar sesuatu seperti mandi dan dia susah
untuk mendengar arahan, saya mencuba produk Homeo Wellness Spray
selama 4 bulan, sekarang dia mampu berdikari dan suka
menulis dan yang paling mengembirakan tutur katanya
semakin jelas, syukur.

NUR HANISAH YUSRA BT YAZID, 7 TAHUN (ALOR GAJAH, MELAKA.)

Setelah menggunakan t.max selama 6 bulan pencapaian anak saya dalam pelajaran sangat memberangsangkan. Pada ujian bulan Januari hingga Jun anak saya mendapat tempat ketiga (3) di dalam kelas yang seramai 32 orang murid. Anak saya sentiasa cergas dan bersemangat untuk belajar. Yang paling saya terharu saya tidak perlu lagi disuruh untuk solat dan senang bila dibangunkan waktu pagi dan sekarang anak saya telah menjadi ketua di kelasnya. Terima Kasih Homeo Wellness Spray. Anak saya rasa bersemangat dan tidak rasa letih bila belajar. Anak saya tidak lagi sperti dahulu sentiasa disuruh bila belajar. T.Q Homeo Wellness Spray. – Zariah Malek –

AHMAD SYAWAL AIMAN BIN SULAIMAN

Terima kasih kerana memperkenalkan Homeo Wellness Spray kepada saya.
Saya sudah menggunakannya selama 2 Bulan kepada Aliya
perubahannya dia sudah pandai bertutur dengan betul dan kamiamat terkejut dia juga pandai mengira.Ramai kenalan dan Sanak saudara mengatakan dia bijak. Alhamdullilah. – Nor Azly

NUR ALIYA NADIRAH BT NOR AZLY, 2 TAHUN, PERAK.

Sebelum ini ujian percubaan UPSR saya hanya mendapat 3A 2B, setelah saya mencuba Homeo Wellness Spray saya mendapat 5A dan bertambah yakin. Saya juga berasa sangat bertenaga.

FATIN AMIRA. SEK. KEB JAIM, MELAKA.